15:08 - 10 Mars 2020

“I love Tropoja” është filmi që po thyen rekordet e shikueshmërisë anë e mbanë vendeve ku ka shqiptarë.

Filmi përqendrohet në problemet dhe situatat dramatike që ndodhin në një qytet në veri të Shqipërisë, Tropoja. Përshkrime me shënime jashtëzakonisht komike që do të argëtojnë publikun nga njëra anë dhe nxjerrin në pah fenomene të ndryshme përmes një mesazhi edukativ.

Pjesë e këtij filmi janë figura të njohura si aktori dhe komediani shumë i suksesshëm shqiptar Ermal Mamaqi, Enca Haxhia e të tjerë. E në këtë film luan edhe një dentist i famshëm nga Kosova.

Fjala është për Prof.Ass.Dr Fehim Haliti, i cili udhëheqë një ordinancë stomatologjike shumë të suksesshme në Kosovë, ordinancën “DENT FIX”.

Filmi po shënon je sukses të madhe në turin e tij në qytet të ndryshme evropianë.