08:53 - 14 Maj 2022

Kuvendi i Shqipërisë nuk e ka kaluar rezolutën që njeh gjenocidin e Serbisë të kryer në Srebrenicë.

Me këtë rast ka reaguar deputetja e Bosnje dhe Hercegovinës Sabina Çudiq.

Ajo tha se është patetike ta mbash anën e Serbisë dhe Rusisë.

Çudiq theksoi se deputetët shqiptarë e kanë poshtëruar vetën.

Deputetja boshnjake shtoi se veprimi i tyre nuk do të harrohet.

“Turp për ju 51 deputetët shqiptarë që iu bashkuat sot mohuesve të gjenocidit të Srebrenicës. Patetike dhe servilizuese të mbash anën e Rusisë dhe Serbisë në një anë krejtësisht të gabueshme të historisë. Ju poshtëruat veten dhe dërguat mesazh dëshpërues për BeH, Kosovën dhe botën”, ka shkruar Cudiq.