09:40 - 26 Maj 2023

Një vdekje e dyshimtë është raportuar të ketë ndodhur në Suharekë.

Policia ka bërë me dije se në emergjencën e QKMF është dërguar një foshnje pa shenja jete.

Në lidhje me rastin është informuar prokurori kujdestar i cili ka urdhëruar që të hapet rast dhe  trupi i pa jetë të dërgohet ne IML për obduksion.

“Në emergjencën e QKMF është dërguar një foshnje pa shenja jete. Në lidhje me rastin është informuar prokurori kujdestar i cili ka urdhëruar që të hapet rast dhe  trupi i pa jetë të dërgohet ne IML për obduksion”, thuhet në raportin e Policisë.

Tags: ,