19:46 - 22 Janar 2023

Si e tradhtoi ish-shoku i ngushtë Michael Schumacherin, pak çaste nga aksidenti i tmerrshëm me ski.

Ish-shoku i Michael Schumacherit një herë u përpoq të shiste fotot e tij në gjendjen e tij të sëmurë për një milion euro në media të ndryshme në të gjithë Evropën.

Legjenda njihet në hapësirën e Formula 1 si një nga pilotët më të mëdhenj në historinë e saj dhe mbajti rekorde të shumta në kohën e pensionimit të tij nga sporti në vitin 2012.