14:11 - 26 Maj 2023

Një veturë e Policisë së Kosovës është djegur në Zveçan.

Pamjet që vijnë nga kjo zonë, tregojnë se atje situata nuk është aspak e qetë.

Paraprakisht, policia njoftoi se po asistonte kryetarët e rinj të komunave veriore: Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, për të hyrë në objektet zyrtare të komunave përkatëse.

Udhëheqësit e këtyre komunave me shumicë serbe – që të gjithë shqiptarë – u betuan një ditë më herët në ndërtesa publike, si shkollat, për shkaqe të sigurisë.

Tags: ,