16:40 - 10 Qershor 2021

Animacioni nuk ka kufi, dhe kjo është arsyeja pse të rriturit dhe fëmijët e duan atë aq shumë.

Tashmë jemi mësuar me disa “çudira” të tyre. Për shembull, personazhe që nuk i ndërrojnë rrobat e tyre gjatë një filmi të tërë ose sesi fëmijët e Simpsons nuk rriten asnjëherë.

Por ka disa gjëra që është vërtet e vështirë të pranohen.

Ne bëmë bashkë disa shembuj më absurdë të logjikës së animacionit, biologjisë dhe fizikës.

Flintstonët festuan Krishtlindjet para se Jezusi të lindte.

Mund të vendosni maskën më të vogël dhe ta ndryshoni veshjen, dhe askush nuk do t’ju njohë.

Mosha e disa heronjve animacioni është një pyetje tjetër …

Si nuk i bien syzet?

A po e pin ai cigaren me mustaqet e tij?

Çdo goditje thjesht e ndryshon formën e trupit tuaj.

Tom dhe Jerry zakonisht janë lakuriq. Ata vishen vetëm kur shkojnë në plazh.

Personazhet në Ducktales të Disney gjithashtu sillen çuditshëm kur bëhet fjalë për rrobat.

Scrooge, mos kërce! Do të mbytesh!

Nuk kishte asnjë tjetër në të gjithë mbretërinë që mbante këpucë në të njëjtën madhësi si Hirushja ?!

Është gjithashtu e çuditshme që Princi nuk mund ta kujtojë fytyrën e vajzës me të cilën ishte i dashuruar.

Dhe çfarë thoni për ujitjen e luleve që Squidward bën nën ujë?

Një yll deti që po fundoset?

SpongeBob fryn brenda ujit? Fizika? S’kam dëgjuar kurrë për të.

Dëgjon muzikë me sytë e tij? Ai mundet sepse është gaforre.

Vajza e tij është balenë.

Mickey Mouse është një mi. Ai ka një qen, Plutonin. Shoku i tij Goofy është gjithashtu një qen.

Si arriti ta vishte bluzën?

Bugs Bunny nuk vesh rroba, por e dashura e tij po.

Graviteti nuk ekziston derisa të shikoni poshtë.

Duket sikur Aladini kishte më pak shanse për t’u bërë me thithka. Sidoqoftë…

Pra, ju thoni se ata nuk mund të dalin nga aty?

Epo, nuk dimë çfarë të shtojmë këtu …