11:05 - 17 Shtator 2021

I dërguari i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak në ditën e tretë të vizitës në Kosovës është pritur në takim nga presidentja Vjosa Osmani në zyrën e saj.

Lajçak  po qëndron në Kosovë në përpjekje për të përafruar qëndrimet ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, të cilat në takimin e fundit, ishin shumë larg.

Lajçak është takuar gjatë qëndrimit në Kosovë edhe me përfaqësues të partive politike nga pozita dhe opozita. Nga Kosova ai udhëton për në Beograd.