22:27 - 26 Nëntor 2022

Duket se romanca e re po shkon si më së miri për Beartin.

Teksa vajza që i ka marrë zemrën vazhdon të mbetet misterioze, Bearti po ndan foto me të në rrjete sociale.

Disa foto janë shkrepur në ditëlindjen e Beartit pak ditë më parë të cilën çifti i ri kanë vendosur ta kalojnë krah njëri-tjetrit në një villë në zonën malore të bjeshkëve të Sharrit.

“Ditëlindja dhe princesha ime”, shkruan ai në foto.