15:29 - 28 Nëntor 2022

Djali i Hysni Gucatit, Musliu, tregon se ish-krerët e UÇK-së që ndodhen në paraburgim në Hagë, ua kanë uruar shqiptarëve 28 Nëntorin.

Ai shkruan se ish-krerët e UÇK-së edhe sot janë të motivuar dhe të pathyeshëm.

Postimi i tij i plotë:

“Urime 28-të nëntori” ishin fjalët e Hysit, Baces Jakup, Kadriut dhe Rexhes.

Data historike e shqiptarëve 28-të Nëntori këtë vit na gjeti të burrat që e bënë shtetin e Kosovës, si gjithmonë të motivuar dhe të pathyeshem.

28 nëntor, 2022.