15:32 - 24 Nëntor 2021

Dhe ditën e sotme kanë qenë prezente ankesat lidhur me pastërtinë në shtëpi.

“Do të na vijnë gjarpërinjtë”,- tha Iliri i revoltuar duke nënkuptuar se papastërtia ka arritur në ato nivele sa mund të bëhet strehëz edhe për insekte apo kafshë të ndryshme.

Monika, Iliri dhe Beniada kanë diskutuar mbi mënyra të mundshme që të çojnë në zgjidhjen e këtij problemi.

“Duhet të insistojmë, duhet t’i ndërgjegjësojmë të gjithë derisa të bëhen të aftë të ngrenë pjatën e tyre dhe ta lajnë”,- tha Iliri.

Të njejtën thirrje pati edhe Monika e cila shprehu: Të fillojë urgjentisht pastërtia, të ndahen edhe njëherë detyrat.