22:45 - 27 Mars 2023

Artistë të shumtë kanë bërë thirrje për të iu bashkuar marshit në mbrojtje të luftës së  Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish-krerëve të saj Hashim Thaçi,  Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi. 

Nëpërmjet një storie në “Instagram” edhe reperi i njohur Don Xhoni ka bërë thirrje për të iu bashkuar këtij marshi.

Marshi do të mbahet të dielën, më 2 prill. Nisja do të bëhet nga sheshi “Zahir Pajaziti”,  në drejtim të sheshit “Skënderbeu”.