‘Drama banale’ e Teatrit Kombëtar- vitet që kaluan duke u marrë me ngrohje

Për vite me radhë Teatri Kombëtar i Kosovës ka pas problem ngrohjen. Duke pas parasysh se është një nga institucionet kryesore kulturore në Kosovë duket si një problem banal dhe i turpshëm për kulturën. Gazeta Insajderi sjell në detaje problemin e këtij institucioni me ngrohje, “keqpërdorimet” e mundshme me naftën që varfëroi buxhetin e teatrit  … Continue reading ‘Drama banale’ e Teatrit Kombëtar- vitet që kaluan duke u marrë me ngrohje