19:19 - 15 Shtator 2021

Arbenita Ismajli edhe në fëmijëri shihet që ka qenë e bukur.

Ajo me shumë imazhe që publikon, mbetet person i komentuar në çdo kohë.

Pasi që në secilin moment qëndron aktive me ndjekësit, modelja në fjalë pozon në shumë mënyra dhe duket e veçantë.

Edhe këtë herë, shikojeni sa e bukur ka qenë në rininë e saj.