09:18 - 24 Janar 2021

Gani Geci ka zbuluar në T7 kandidatët që do t’i votonte nëse do të ishte votues i VV’së.

 “Të parën e kisha votuar Adriana Matoshin”, tha Geci.

“Vjosën nuk e votoj kurrë”, shtoi ai.

“E kisha votuar Donika Gërvallën për shkak të familjes Gërvalla”, tha Geci.

Ardiana Matoshi, Saranda Bogujevci, Arben Vitia dhe Donika Gërvalla janë ata që do t’i votonte Geci po të ishte votues i partisë që udhëheq Albin Kurti.