22:24 - 08 Shkurt 2023

Rudina Magjistari ka përjetuar një moment të frikshëm në emisionin e saj “Rudina”, ku të ftuar kishte një veteriner.

Rudina u afrua të prekte gjarprin që i ftuari mbante në duar, por nuk e priste që ai do e sulmonte.

Rudina bërtiti dhe u zmbraps menjëherë e frikësuar. Por më pas situata kaloi me të qeshura.