12:20 - 18 Tetor 2020

Asamblistes së VV-së në Kuvendin Komunal të Prishtinës, Leonora Shabani-Bajraktari, i është dukur i tepërt një spot ku një vajzë i propozon një vajze martesë.

Anëtarja e VV-ë është shprehur se nuk është kundër komunitetit LGBT, por sipas saj reklamat në televizion, të sponzoruar nga ta, ku një vajzë i propozon vajzës tjetër martesë, është e tepërt.

“…Por, reklama në TV e sponzoruar nga komuniteti LGBT, ku një vajzë i propozon vajzës tjetër martesë, po më duket e tepërt. Kemi pas çasje cdo herë në TV-t ndërkombëtare asnjëherë nuk ma ka kap syni një reklam të tillë”, ka shkruar ajo në llogarinë e saj në Facebook.

Nuk jam kundër komunitetit LGBT, mbi të gjithë ky komunitet mbrohet dhe me kushtetutë. Ky komunitet është i përfshirë në…

Posted by Leonora Shabani Bajraktari on Sunday, October 18, 2020