13:31 - 06 Nëntor 2020

Kanë mbetur vetëm edhe pak ditë deri në përfundimin e kampanjës më atraktive ‘Shef e Qef’, e cila u lansua për t’i shpërblyer konsumatorët e vajit dhe margarinës Floil.

Por jo vetëm kaq, ideja e supër shpërblimeve ishte që të festojmë 3 vjetorin e rrugëtimit të sukseshëm të vajit Floil.
Me 9 Nëntor do të dhurojmë super shpërblime dhe do të festojmë bashkarisht ditëlindjen e vajit Floil.
Andaj mos e leni me ju ik edhe pak ditë që ju kanë mbetur për tu bërë pjesë e festës tonë të përbashkët.

Super shpërblime e super befasira, vetëm me Floil!

 ‘Shef e Qef’ me Floil!