Edhe pak ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Shef e Qef’

Kanë mbetur vetëm edhe pak ditë deri në përfundimin e kampanjës më atraktive ‘Shef e Qef’, e cila u lansua për t’i shpërblyer konsumatorët e vajit dhe margarinës Floil. Por jo vetëm kaq, ideja e supër shpërblimeve ishte që të festojmë 3 vjetorin e rrugëtimit të sukseshëm të vajit Floil.Me 9 Nëntor do të dhurojmë … Continue reading Edhe pak ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Shef e Qef’