21:48 - 14 Shtator 2021

Rep – artisti, Stresi, ka disa ditë që është jasht kosove për projekte muzikore.

Arkimed Lushaj, emri i vërtet, gjendet në Londër aty ku po realizon një videoklip muzikorë.

Si qdo artist dhe ai për projekte detyrohen të jenë larg familjes e këtë herë e ëma e Stresit e kujtonë atë me fotografitë kur ka qenë i vogël.

Ka qenë reperi ai që ka postuar një pjesë të bisedës me nënën e cila i ka dërguar një fotografi nga fëmijëria e tij e cila nga fjalët e thëna dëshironte që Stresi të ishte ende i vogli i saj.

“Të ishe dhe njëherë kaq. Sa i mirë. E kujtojë krejt atë kohë”, kanë qenë fjalët e nënës derisa Stresi ia ka kthyer se është akoma i vogli i saj derisa tutje i tha se edhe pak ditë e do ta përqafoj.

Derisa e ka shpërndarë bisedën me nënën në InstaStory në mbishkrim kishte shkruar: “Zoti i bekoftë nanat tona”.