09:51 - 26 Janar 2022

Loja me sekretet ka nxjerrë në pah një anë të panjohur të disa banorëve.

Dje janë bërë publik sekretet e banorëve të cilët i kanë shkruar këto ditë në dhomën e rrëfimit.

Ajo që bëri përshtypje ishte sekreti i Egzonës.

Ajo tha se ka pastruar shtëpi bashkë me nënën e saj në një periudhë kur familja e saj ishte në vështirësi ekonomike.

Por më pas Egzona është ndjerë keq dhe ka filluar të qajë duke i kërkuar falje nënës së saj që nxori këtë sekret.