16:39 - 22 Janar 2022

Einxhel Shkira është parë e merzitur pas daljës së Beatrix nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Pas spektaklit ishin banorët të cilët e uruan Einxhel për vazhdimësinë e eksperiencës në shtëpi.

Këto urime Einxhel nuk i mirëpriti duke sqaruar se nuk mund të jetë e lumtur që arriti të largojë një nga njerëzit më të dashur, Beatrixën.

‘’Për çfarë të lumturohem? Që qëndrova unë dhe nxorra Trixën? Pavarësisht si shkuan gjërat unë Beatrix e kisha një nga personat më të dashur këtu brenda. Gjithësesi e dija që sido që të shkonin gjërat debatet e mia me Donaldin e di që do kishin ndikuar shumë’’,- tha ajo.