Ekskluzive | Dosja e hetuesisë: për çka u hetua Haziz Tafaj dhe si u mbyllën rastet?

InDoks ka transmetuar dokumentarin “Mashtrimi i madh”. Është një hulumtim disa mujor për të bëmat e biznesmenit kosovar, Haziz Tafaj dhe një rrëfim ekskluziv i italianit Gianfranco Fantinel, që e e konsideron vetën viktimë të Tafajt në procesin e privatizimit të AgroKosovës Insajderi Ishte viti 2006. Kosova në nivelin politik po bënte betejën e madhe … Continue reading Ekskluzive | Dosja e hetuesisë: për çka u hetua Haziz Tafaj dhe si u mbyllën rastet?