Ekskluzvie: Këta janë biznesmenët shqiptar që u arrestuan për skandalin “Brezovica’

Në rastin e madh të korrupsionit i njohur si “Brezovica”, ku ish kryetari i komunës së Shtërpcës  Bratislav Nikoliç, u arrestua bashkë me 10 persona tjerë për përfitime mbi miliona euro në këmbim të lejeve ndërtimore në këtë zonë turistike. Gazeta Insajderi, ka sigurur emrat e zyrtarëve dhe biznesmenëve të përfshirë në këtë skandal. Riad … Continue reading Ekskluzvie: Këta janë biznesmenët shqiptar që u arrestuan për skandalin “Brezovica’