Fati i keq i Jehona Lushakut-Sadriut – PDK-ja mori në pazar drejtorinë e premtuar për analisten e aderuar në LDK

Pas marrëveshjes së arritur ndërmjet Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike e Kosovës, drejtori e Arsimit në Prishtinë, do t’i takojë partisë së Memli Krasniqit. Pas lëvizjeve të fundit që kanë ndodhur, kjo drejtori i ka ikur nga dora të parit të Prishtinës, Përparim Rama. Pozitë kjo që ishte menduar për Jehona Lushakun-Sadriun, analisten … Continue reading Fati i keq i Jehona Lushakut-Sadriut – PDK-ja mori në pazar drejtorinë e premtuar për analisten e aderuar në LDK