14:11 - 14 Gusht 2020

Përmes një video live ai ka hyre për tu sqaruar lidhur me videot e postuara më parë.

Në video live Fero thotë: “Leni përrallat sa vite karriera keni, merreni kë të doni dhe ejani matemi kush është më i fortë në muzikë’.

Madje Fero shkon me tutje duke potencuar “ nuk po flasim për rrugë, se për rrugë është parë punë me Stresin”. Duke ju referuar një sherri kohë më parë me reperin nga Shqipëria Stresin.

Deri më tani ftesën e Feros veç Bim Bimma e ka komentuar, duke tentuar ta kthej në shaka.

Fero sapo ka hapur një tjetër debat të madh në muzikën vendore, ai ka publikuar një vidoe në Instagram Story ku publikisht i sfidon Mc Kreshen dhe Lyrical Son, madje ai thotë se është i gatshëm të sfidoj dhe të tjerë si Bim Bimma, Ergen e të tjerë.

View this post on Instagram

FERO KUNGJA MC KRESHES❗ #hipphopp_shqip #mckresha

A post shared by HIP HOP OFFICIAL (@hipphopp_shqip) on