12:45 - 07 Prill 2021

Fero nuk po ndalet se realizuari projekte këtë vit, një pas një ai deri më tani ka publikuar 7 projekte të realizuara me video klipe.

Reperi nga Gjilani ka paralajmëruar edhe projektin e radhës me një reper shqiptar që jeton në Gjermani, saktësisht reperin Gent.

Fero për momentin ndodhet  në Gjermani, ku ka shkuar me qëllim të finalizimit të këtij projekti dhe realizimit të një video klipi.

Ditë më parë u përfol mjaft shumë Fero për disa foto e video me vetura luksoze, që duken të kenë qenë pjesë e video klipit të ri.

Në këtë projekt Fero është mysafir në këngën e Gentit.

Reperi ka paralajmëruar që projekti do të publikohet me datën 8 prill.