21:11 - 21 Nëntor 2020

Klubi më i madh i Kik-Boksit në  Prishtinë ‘Fight Club Prishtina’ do të marrë  pjesë me tre garues, në ngjarjen e Kik-Boksit që do të mbahet me datë 27 Nëntor për nderë të Ditës së Flamurit në Obiliq, duke filluar nga ora 14:00.

Klubi i udhëhequr nga ish Kik-bokseri i suksesshëm Gasper Kaçinari, do të  jetë pjesë e këtij eventi me tre talent të rijnë të Kik-Boksit.

Drilon Ismajli, Fatmir Gjergji dhe Jon Berisha do të jenë Kik-Bokserët që do ta përfaqësojnë në këtë garë ‘Fight Club Prishtina’.

‘Fight Club Prishtina’ mban trajnime për të gjitha grup moshave çdo ditë.