21:21 - 17 Janar 2022

Sot kanë filluar xhirimet e filmit “Sirin” me regji të regjisorit malazez, Senad Shahmanovic. Kështu bëri të ditur aktori kosovar, Fatmir Spahiu, i cili informoi se në filmin “Sirin” njërin prej roleve kryesore e luan aktorja kosovare, Majlinda Kosumoviq, e cila do të luajë krahas asktoreve të njohura evropiane si: Danica Curicic, pastaj ylli i filmit boshnjak, “Qui Vadia Aida”, Jasna Djuricic etj.

Në filmin “Sirin”, në role të tjera do të luajnë: Fatmir Spahiu, Simon Shkreli, Bashkim Alaj etj.

Xhirimet e filmit do të bëhet kryesisht në Ulqin dhe Podgoricë.

Premiera e filmit pritet të jepet në fund të vitit.

Ndryshe, filmi “Sirin” është bashkëprodhim i Malit të Zi, Kosovës, Shqipërisë, Bosnjes dhe Kroacisë.