23:48 - 15 Nëntor 2020

Kjo qenka arsyeja përse grindet Fjolla me të dashurin e saj.

Si në çdo raport mes çiftit, edhe Fjolla Morina dhe partneri i saj Fisnik Syla kanë pikat e grindjeve.

Një prej tyre, duket të lidhet ekskluzivisht me Fjollën dhe peshën e saj.

Detaj nga biseda me Fisnikun ajo ka ndarë me ndjekësit në rrjete sociale ku ka shfaqur një sekuencë nga biseda në InstaStory.