09:53 - 21 Janar 2022

Çifti Donald-Beatrix janë në nominim gjatë kësaj jave, së bashku me Einxhelin.

Ndërkoha dyshja kanë filluar me rrenge duke e trembur Monikën.

Përderisa Donaldi e fut në dhomë te dollapi i rrobave Monikën, Beatrixa është fshehur Brenda dollapit ku edhe e tremb Monikën.

Ndërsa ndjekësit në komente e kanë quajtur se frikë nga nominmet nga ana e Donaldit dhe Beatrixës të cilët po mundohen të bëjnë rrenge.