22:29 - Sot

Gazetari i Alsatit, Qdnan Qaili, që ka qëndruar për tri ditë në Bullgari, thotë se personi i humbur është një shtetas nga Lindja e Mesme, dhe që ka shpëtuar nga kjo tragjedi.

Ai fillimisht është paraqitur në spitalin e Sofjes për mjekim dhe më pas nuk ka pasur më asnjë kontakt të personit në fjalë.