21:43 - 28 Nëntor 2022

Bashkëluftëtar i komandantit legjendar, Adem Jasharit, Xhavair Geck, ka thënë se Jashari nuk ka qenë i ngarkuar fetarisht.

Ai ka thënë se Adem Jashari ka ditur me agjëru ramazanin, por edhe me pi birrë.

“Ademi ka pi edhe birrë, ka ditë bo edhe muhabet, ka ditë me mbajtë edhe ramazan. I ka pas gjitha vlerat edhe kombëtare, por dhe të fesë sonë myslimane”, ka thënë Geci në “Pressing” të T7.

Për praktikën fetare të Jasharit shpesh herë ka pasur debat në Kosovë.