10:09 - 23 Maj 2023

Njësia për deminim e FSK-së dhe KFOR-it kanë gjetur dhe asgjësuar gjashtë predha të pa shpërthyera gjatë kontrollit në shtime.

Sipas raportit të policisë, ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 12:00.

Raporti i plotë:

Shtime 21.05.2023 – 12:00. Lidhur me rastin, njësia për deminim e FSK-së dhe KFOR-it gjatë kontrollit kanë gjetur dhe asgjësuar edhe gjashtë predhe tjera.

Tags: ,