21:10 - 04 Maj 2021

Një fëmijë katër vjeçar është   gjendur i vdekur në lumin e fshatit Blaç në Komunën e Dragashit.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Prizrenit, Shaban Osmanollaj ka treguar se fëmija është gjetur rreth orës 20:00.

“Rreth orë 20:00 Policia ka pranuar informatë se në lumin e fshatit Blaç në komunën e Dragashit është gjetur një fëmijë i moshës 4-vjeçare pa shenja jete. Ka qenë duke luajtur afër lumit dhe si pasojë e pakujdesisë ka rënë në lumë. Vdekjen e tij e ka konstatuar mjeku i fshatit”, ka thënë Osmanollaj.