17:30 - 14 Qershor 2021

Bukurije Hasan Neziraj (46) nga Talinoci i Muhaxherëve të Ferizajt, e cila konsiderohej person në kërkim, është gjetur sot, ka bërë të ditur Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj.

Vëllai i saj, ka njoftuar policinë, se motra e tij Bukurije Neziraj, e cila ishte raportuar si e zhdukur, e njëjta është gjetur nga ta, te halla e tyre dhe gjendja e sajë shëndetësore është e mirë.

Sektori Rajonal i Hetimeve, po grumbullon informacione në lidhje me këtë rast.