22:14 - 18 Korrik 2021

Ardian Gjini, do të jetë sërish kandidat për kryetar të Gjakovës.

Dragica Gashiq ishte krye-temë e disa ditëve më parë në Gjakovë, pasi kërkonte të kthehej në Gjakovë dhe kjo u kundërshtua fuqishëm nga qytetarët.

Në një intervistë për lajmi.net, Ardian Gjini ka thënë se ka disa gjëra të turbullta se pse po kërkon Gashiq kthimin në Gjakovë, pasi ajo ka qenë vetëm një vit e gjysmë në këtë komunë.

“Ka pasur reagime. Tani duhet me shpjegu në disa rrafshe. E para, është që në aspektin njerëzor njerëzit nuk e kanë problem që dikush kthehet në pronën e vet. Okej, ka ndjenja në Gjakovë, sepse Gjakova ka qenë qyteti më i dëmtuar në gjithë Kosovën edhe në aspektin njerëzor, edhe në aspektin fizik me i dëmtuari me numrin më të madh të viktimave, me numrin më të madh të të zhdukurve, në numrin më të madh të të vrarëve. Është problem, mirëpo në aspektin njerëzor e kuptoj, mirëpo ka disa probleme të kthimi i zonjës Gashiq.”