22:23 - 18 Mars 2023

Zyrtari i PDK-së, Betim Gjoshi ka hedhur kritika ndaj kryeministrit Albin Kurti sa i përket gatishmërisë për të nënshkruar një marrëveshje në Vilën e Titos, ndërsa kishte refuzuar një të tillë në Uashington.

“Kryeministrit nuk i pelqeu të nënshkruante marrëveshje në Shtëpinë e bardhë…! Ai përzgjodhi Villën e Titos …!”, shkroi ai.

Pas rreth 12 orë bisedimesh ka përfunduar takimi në Ohër mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Takimi përfundoi pak minuta pasi u raportua se bisedimet kanë filluar pas pauzës së dytë.