11:07 - 21 Janar 2022

Në vitin 2009 një grua lindi tetënjakë duke çuditur të gjithë.

Nataly Sulman lindi tetënjakë, që ishte një lajm i bukur për gjithë botën, sepse kjo dukuri ndodhi vetëm një herë dhe të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme, transmeton lajmi.net.

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, implantoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi licencën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të. Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.

Nataly ka vendosur të luf ojë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.