00:11 - 14 Prill 2022

Analisti Halil Maroshi, në emisionin Politiko të Kanal 10, e ka quajtur ministren e arsimint Arbërie Nagavci, “Budallicë”, transmeton Insajderi.

Duke diskutuar për shkeljen e Kushtetutës nga ana e Nagavcit si ministere e Arsimit, matoshi ka deklaruar se Arbërie Nagavci është “Budallicë”

“Ky popull duhet ta vërej nivelin e kësaj qeverie. Ministrja e shkelë Kushtetutën dhe thotë se e ka shkelë për me e mbrojtë Ligjin. Populli duhet ta kuptojë se Arbërie Nagavci është Budallicë.

Këtë qëndrim Matoshi e ka arsyetuar duke thënë se “Nëse një ministër thotë se shkelja e Kushtetutës nuk është shkelje e ligjit, atëhere gjemani një fjale se çka është kjo.

Me ndërhyrjen e moderatorit Kushtrim Sadiku për fjalorin e përdorur Matoshi është tërhequr nga fjalët e tij ka kërkuar falje duke thënë se “është e padijshme. Po e përmirësoj. Po e tërhiqi fjalën.”/Insajderi/

LEXO EDHE: