13:44 - 01 Qershor 2017

Në ambientet e Bibliotekës Kombëtare, kandidati për kryeministër nga koalicioni PDK-AAK-Nisma, Ramush Haradinaj, është nderuar me titullin “Misionar i Paqes” dhe medaljen “Golden Ambassador Richard Holbrooke” nga Misioni Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet dhe Misioni Diplomatik Amerikan për Paqen Botërore.

Drejtor i Misionit për Paqe dhe Prosperitet, Shefki Hysa, ka thënë që Haradinaj meriton respektin e të gjithëve dhe se sakrificat e djemve të UÇK-së nuk mund të harrohen.

Ndërsa Ramush Haradinaj, i cili e quajti Amerikën engjëll mbrojtës të Kosovës, u shpreh i emocionuar për çmimin.

Tutje ai shtoi se populli i Kosovës rrënjët i ka në paqe, mirëpo është dashur të luftoj për të./Insajderi.com