17:23 - 11 Dhjetor 2022

Këngëtari nga Kosova Gjon Karrica, i njohur ndryshe si Lugati, ka ngjallur kuriozitet në BB VIP Kosova me pamjen dhe tipin e tij.

Gjoni i njohur si Lugati ka një histori të dhimbshme dashurie.

Ai është i martuar me një vajzë e cila ka humbur shkimin rreth 7 vite pas martese. Shkak ka qenë një sëmundje që i ka rrëmbyer 90% shikimin e duket se e paskan të trashëguar.

Çifti ka edhe një djalë 5 vjecar. Ndonse duken mjaft të dashuruar, duket se Lugati është përshtatur me bashkëshorten edhe pas fatkeqësisë që u ka ndodhur.