10:04 - 27 Qershor 2022

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier, ka qenë sot i pranishëm në performancën e Korit dhe Orkestrës së Filarmonisë së Kosovës të veprës “Carmina Burana”.

Hovenier ka thënë se ishte shumë i kënaqur me interpretimin e kësaj kantante të njohur, nga Kori dhe Orkestra e Filarmonisë së Kosovës.

“Isha i kënaqur që ndjeka performancën e shkëlqyer të “Carmina Burana” sonte nga Kori dhe Orkestra e Filarmonisë së Kosovës. Urime të gjithë të përfshirëve!”, ka shkruar ai në rrjetin social Twitter.