19:26 - 25 Tetor 2021

Gjërat mes Albit dhe Tolës siç duket kanë filluar të thellohen ndjeshëm.

Dyshja simpatike kanë mbajtur takimin e tyre të tretë ku mes tyre shihej se mbase mund të ketë një pëlqim të vërtetë.

Albi dhe Tola shijuan takimin e tyre edhe me pak alkool ku kjo e fundit ishte trullosur pak sa.