21:41 - 14 Janar 2022

Në spektaklin e sotëm në shtëpinë e Big Brother Vip, është paraqitur debate i ashpër në mes Ilirit dhe Eltionit.

Ky debat ka ardhur pasi banori i ri i BBV  I ka thën Ilirit se nuk e ka ndihumuar në një audicion për balert në Itali.

Debati I tyre ka filluar pothuajse që dy javë.

Iliri gjatë debatit I thotë Eltionit se është shumë I vogël para tij dhe se e vërteta e tij është vetëm letër higjenike për të.

“Je shumë i vogel përpara meje. Thuaje fort emrin tim. E vërteta jote për mua është letër higjenike”, tha Iliri drejtuar Eltionit.