22:28 - 28 Shkurt 2016

Kryeministri Isa Mustafa ka shkruar një status nëpërmjet së cilit uron dhe lutet që Kosova të fitoj çmimin OSCAR, por duket sikurse rrëmbimet dhe angazhimet e përditshme politike e kanë shtyrë që ta bëjë një gabim.

Duke dashur të shkruaj se filmi “Shok” ka shkruar “SHIK”.

“Filmi SHIK ka rritur ta rikthejë në vëmendjen e botës dramën nëpër të cilën kemi kaluar. SHIK është dëshmi e së kaluarës dhe shkëndijë e fortë e shpresës për të ardhmen e artit dhe kulturës sonë”, ka shkruar Mustafa.

Ende nuk dihet nëse kryeministri ka gabuar apo e ka shkruar me qëllim. Edit. Delete.