21:31 - 14 Janar 2022

Sonte në spektaklin e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, u zhvillua debat.

Banoret debatojën pasi Iliri e ka quajtur dhin “Nika” duke u cilsuar se ia la emrin kafshës për shkak të Monikës.

Raportet në mes Ilirit dhe Monikës janë prishur në javët e fundit.

Këtë situatë e kanë komentuar edh eish banorët e Big Brother VIP në studio.

Ardit Cuni tha se nuk e  kupton si objektivizohet Monika që u quajt dhi nga Iliri, pasi që ajo më heret na ka thënë neve dele.