09:40 - 26 Janar 2022

San Siro pret të mbushet në 50% të kapacitetit të tij për derbin mes Interit dhe Milanit.

Klubi Nerazzurr në fakt ka nxjerrë nga sot në shitje biletat për derbin e Milanit.

“San Siro do të jetë i ngjyrosur me Nerazzurrët dhe do të jetë sërish një atmosferë të veçantë pavarësisht kapacitetit 50% të stadiumit”, thuhet në një shënim të publikuar në faqe.

Kështu, kapaciteti prej 50% i kërkuar nga ligji për ambientet sportive do të kthehet pas vetëkufizimit të Serisë A, e cila vendosi njëzëri në asamblenë e 8 janarit të ulet tavani në 5 mijë shikues në stadiumet për të dy xhirot e 16 dhe 23 janarit.