11:27 - 29 Gusht 2018

Janet Jackson kujton qartë kur u dashuruar me videon muzikore “Remember the Time” të Michael Jackson.

TMZ mori një pjesë të re të muzikës për Michale Jackson për ditëlindjen e tij të 60-të.

Janet i’u bashkua Këaylon Rogers për të xhiruar këtë klip 1 mintësh e 11 sekonda.

Janet luan rolin e mbretëreshës duke i gjykuar kërcimtarët, njëjtë siç bëri Iman në videon e MJ në vitin 1992.

Kway ishte ideatori i ripërpunimit të videos hitit të Michael Jackson që të lëshohej pikërisht të mërkurën, kur ai do të mbushte 60 vite.

Videoja e “Remember the Time” e Michael Jackson që e përbënte Eddie Murphy dhe Magic Johnson, u përshëndetën si kryevepër.

Kway dhe King Barch, në rolin e balerinëve të dëshpëruar për miratimin nga Janet, e cila gjithashtu përmban këngën e saj të re, “Made for Now”

Është një moment historik dhe mjaft i rëndësishëm për familjen, miqtë dhe adhuruesit e Michale Jackson.