21:15 - 01 Dhjetor 2022

Japonia ka bërë një rikthim të pabesueshëm në pjesën e dytë duke shënuar dy gola në portën e Spanjës.

Tash rezultati është 2:1 për Japoninë dhe nëse përfundon kështu Gjermania do të mbetet jashtë Botërorit.

Tags: ,