14:50 - 01 Dhjetor 2022

Ish-deputetja e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi ka reaguar pas vrasjes së 35 vjeçares, Hamide Magashi nga ish-burri i saj.

Kadaj-Bujupi ka thënë se fëmicidi në Kosovë shpërfaqet edhe përmes gjuhës së burrave të cilët bëjnë thirrje për vrasje të grave nëpër rrjete sociale.

Ajo ka listuar emrat e disa prej burrave që sipas saj e përkrahin vrasjen e grave dhe e arsyetojnë atë.

Postimi i plotë: